Oude bouwmaterialen

Queen of the South is "the place to be" voor superbe, zeldzame en waardevolle oude bouw- en decoratiematerialen. Schouwen, gietijzeren hekken en balustrades, beelden, zuilen, ornamenten... U vindt hier een ruime en exclusieve keuze.

Queen of the South is tevens de meest gespecialiseerde zaak in de Benelux op gebied van antieke deuren. Ruim honderden historische deuren uit de achttiende en negentiende eeuw staan ten toon en te koop. Wanneer u deze deuren bewondert, kan u er meteen het huis omheen fantaseren. 

De fascinatie voor oude bouwmaterialen en de verwerking ervan in een ontwerp vormden de basis voor de huidige onderneming. We zijn trots op het unieke karakter van dit domein waar de revival van de bouwantiek centraal staat.

Zowel het interieur als onze tuinen en opslagplaatsen zijn een wandeling door de tijd. Deze wondere wereld is moeilijk te verwoorden; u zult het zien, ruiken en voelen. Alles heeft hier geschiedenis en vertelt zijn eigen verhaal. "Nieuw" vindt u immers niet bij Queen of the South.